...

Referencer

Læs referencer fra virksomheder som jeg har hjulpet med virksomhedsrådgivning og handel.

Virksomhedsrådgivning

Lars Pio er altid forandringsparat og parat til at sætte ind på alle nødvendige områder. Lars har skabt gode resultater for Martela på trods af et meget konkurrencepræget marked og jeg kan viderebringe de bedste anbefalinger.
Anders Baastrup, Adm. Direktør, Martela A/S

Lars Pio hjalp mig med at få et godt overblik over min virksomhed (Invictus Sport). Jeg blev henvist af min bank til Lars, og jeg har aldrig fortrudt at tage kontakt. Lars blev senere bestyrelsesformand for virksomheden. Selvom jeg ikke har min virksomhed længere, er Lars stadig en person som jeg har kontakt med privat, og sparer med når det handler om forretning. Lars gav mig overblik og selvtillid, og jeg havde ikke været i min
nuværende stilling som Kædechef uden en støtte og sparringspartner som Lars. Jeg kan på det varmeste anbefale min ven og mentor Lars Pio.
Daniel Claré Kædechef/General Manager, The Athletes Foot, Nordics.

Jeg kender Lars Pio gennem mange år, og som en altid veloplagt og faglig stærk sparringspartner. Gennem de seneste par år, har Lars Pio, sammen med mig, fungeret som dommer og medeksaminator i den årlige “Løvens Hule” eksamen på DTU, indenfor fagområdet “Business Innovation” – altid bidragende, inkluderende og inspirerende.Mine bedste anbefalinger hermed.
Niels Kühl Hasager, MBA Ass. Professor, ejerleder og bestyrelsesmedlem.

Virksomhedshandel

Vi købte i 2019 en virksomhed, hvor Lars Pio var mægler. Forløbet blev båret igennem med en høj vilje til at få enderne til at mødes og med en oplevelse af at blive hørt uden der blev gået på kompromis med klientens ønsker. Bestemt et godt forløb og skal vi sælge virksomheden på et tidspunkt vil Lars Pio blive kontaktet.
Mette Lundin og John Viuf, Gourmeture ApS

Vi havde en tid gået med overvejelse omkring salg af vores virksomhed. Det er noget med at være klar rent mentalt. Efter at have været i kontakt med 2 andre erhvervsmæglere før Lars Pio besluttede vi os for, at det var ham vi ville gå videre med. Der var en god kemi os imellem, og vi oplevede at Lars havde en god forståelse for vores virksomhed og dermed også forståelse for formidling, involvering  i processen og endeligt en rigtig prissætning. Med Lars var der en god kontakt, hvor han var god til at fastholde det vi havde aftalt når vi vaklede, og god til at fastholde prissætningen, han mente var den rigtige. Han var god til at afvise da vi blev underbudt. Vi oplever, at vi har fået en god professionel vejledning.
Karin og Gert Ambo Pedersen, tidl. ejere af Moccatime ApS

Find mig

Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.