“Med Newstep får du en professionel og personlig virksomhedsrådgivning, der sætter fokus på værdiforøgelse af din virksomhed."

- Lars Pio

Lars Pio

Personlig virksomhedsrådgivning

– der findes ikke to ens virksomheder

Mange års erhvervserfaring

- som kommer dig til gode

Newstep er klar til at hjælpe dig

- dækker hele sjælland

Newstep – rådgivning ved køb og salg af virksomheder

Leger du med tanken om at sælge din virksomhed? Det kan være en god idé at starte en salgsmodning allerede et par år før salget. En salgsmodning vil aldrig skade din virksomhed, tværtimod. Ofte går virksomhedsejere i gang alt for sent og havner under et unødvendigt pres. Og det gør absolut hverken prisen eller den samlede oplevelse til et plus.

Jeg tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds udfordringer og tager fat i de muligheder, der ikke kræver så mange resourcer. Når der er skabt hurtige resultater, og virksomheden er salgsmodnet, står du langt bedre ved et potentielt salg.

Salg af virksomhed

Køb og salg af virksomheder – værdiansættelse af virksomhed

En værdiansættelse giver mening i to tilfælde:

  • Du vil købe/sælge en virksomhed
  • Der er ændringer i ejerkredsen. Måske skal en part købes ud, eller der er tale om generationsskifte.


En vigtig del af en værdiansættelse er at gennemgå regnskaberne og budgetterne samt virksomhedens profil og historik. Der findes imidlertid en række forskellige metoder til at analysere sig frem til den bedst fordelagtige værdiansættelse. Jeg rådgiver, hjælper i praksis og går højt op i både fortrolighed og gennemsigtighed gennem hele processen.

Markedsmetoden er et brugbart værktøj, da den tager udgangspunkt i lignende virksomheder. I min rådgivning forholder jeg mig både til branchetal, men også nøgletal sammenlignelige virksomheders regnskaber.

Konteksten er vigtig ved køb og salg af virksomheder

Jeg tager altid omgivelserne og markedets udvikling med i min rådgivning, når jeg værdiansætter en virksomhed. Med 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og virksomhedsrådgivning har jeg et grundlæggende kendskab og analytisk tilgang til hurtigt at skabe et overblik over mulighederne.

Ved køb og salg af virksomheder er der ikke to situationer, der er ens. Du kan altid kontakte mig for et uforpligtende møde – det er gratis, og jeg sætter mig altid grundigt ind i dine aktiver. Kig også nærmere her, hvis din virksomhed står overfor et generationsskifte.

Kontakt os i dag