Om NewStep

Med Newstep har du altid din personlige rådgiver, der sammen
med dig er med til at booste din virksomheds succes.

Hej, jeg hedder Lars Pio, er stifter af Newstep og Seniorpartner i Dansk Firma Børs.

Jeg stiftede Newstep i 2012 med formål at tilbyde seriøs personlig virksomhedsrådgivning og sparring til ejerledere i små og mellemstore virksomheder.

Personligt kan jeg bidrage med mange årig Marketing og salgserfaring fra toplederstillinger i forskellige danske og internationale virksomheder. Og ved stiftelsen af Newstep blev jeg selv selvstændig ejerleder og har således også erfaring med at være ejerleder med tag over eget hovedet.

Mine referencer

Mine kunder er håndværksvirksomheder, engros- & handelsselskaber, service- & transportfirmaer, produktionsvirksomheder, mindre detailbutikker og fødevareindustrien. Læs mere om referencer længere ned på denne side.

Erfaring og kernekompetencer

Jeg er økonomiuddannet i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København (i dag Copenhagen Business School) og efterfølgende supplereret med diverse kurser og workshops indenfor salg, psykologi, ledelse og strategisk planlægning.

Mine kernekompetencer og rådgivning ligger indenfor salg og salgsledelse, organisationstilpasning, forhandleraftaler, omkostningsoptimering og styring, salgs- & markedsstrategier, handlingsplaner og turn-around opgaver.

Siden 2016 har jeg som seniorpartner i Dansk Firma Børs også bred erfaring indenfor køb, fusion og salg af virksomheder, bl.a. omfattende salgsmodning og prisvurdering af virksomheder og ejerskifter. Læs mere om her Virksomhedshandel og virksomhedsmægler.

Referencer

Virksomhedsrådgivning

Lars Pio er altid forandringsparat og parat til at sætte ind på alle nødvendige områder. Lars har skabt gode resultater for Martela på trods af et meget konkurrencepræget marked og jeg kan viderebringe de bedste anbefalinger.
Anders Baastrup, Adm. Direktør, Martela A/S

Lars Pio hjalp mig med at få et godt overblik over min virksomhed (Invictus Sport). Jeg blev henvist af min bank til Lars, og jeg har aldrig fortrudt at tage kontakt. Lars blev senere bestyrelsesformand for virksomheden. Selvom jeg ikke har min virksomhed længere, er Lars stadig en person som jeg har kontakt med privat, og sparer med når det handler om forretning. Lars gav mig overblik og selvtillid, og jeg havde ikke været i min
nuværende stilling som Kædechef uden en støtte og sparringspartner som Lars. Jeg kan på det varmeste anbefale min ven og mentor Lars Pio.
Daniel Claré Kædechef/General Manager, The Athletes Foot, Nordics.

Jeg kender Lars Pio gennem mange år, og som en altid veloplagt og faglig stærk sparringspartner. Gennem de seneste par år, har Lars Pio, sammen med mig, fungeret som dommer og medeksaminator i den årlige “Løvens Hule” eksamen på DTU, indenfor fagområdet “Business Innovation” – altid bidragende, inkluderende og inspirerende.Mine bedste anbefalinger hermed.
Niels Kühl Hasager, MBA Ass. Professor, ejerleder og bestyrelsesmedlem.

Virksomhedshandel

Vi købte i 2019 en virksomhed, hvor Lars Pio var mægler. Forløbet blev båret igennem med en høj vilje til at få enderne til at mødes og med en oplevelse af at blive hørt uden der blev gået på kompromis med klientens ønsker. Bestemt et godt forløb og skal vi sælge virksomheden på et tidspunkt vil Lars Pio blive kontaktet.
Mette Lundin og John Viuf, Gourmeture ApS

Vi havde en tid gået med overvejelse omkring salg af vores virksomhed. Det er noget med at være klar rent mentalt. Efter at have været i kontakt med 2 andre erhvervsmæglere før Lars Pio besluttede vi os for, at det var ham vi ville gå videre med. Der var en god kemi os imellem, og vi oplevede at Lars havde en god forståelse for vores virksomhed og dermed også forståelse for formidling, involvering  i processen og endeligt en rigtig prissætning. Med Lars var der en god kontakt, hvor han var god til at fastholde det vi havde aftalt når vi vaklede, og god til at fastholde prissætningen, han mente var den rigtige. Han var god til at afvise da vi blev underbudt. Vi oplever, at vi har fået en god professionel vejledning.
Karin og Gert Ambo Pedersen, tidl. ejere af Moccatime ApS

Find mig