Om NewStep & Kontakt

Med Newstep har du altid din personlige rådgiver, der sammen
med dig er med til at booste din virksomheds succes.

Hej, jeg hedder Lars Pio, er stifter af Newstep og medpartner i Dansk Firma Børs.

Jeg oprettede Newstep i 2012 med formål at tilbyde seriøs personlig virksomhedsrådgivning og sparring til ejerledere i små og mellemstore virksomheder.

Personligt kan jeg bidrage med mangeårig erhvervserfaring lige fra den spæde start som flaskedreng i Irma under Børge Olsens tid og til at besidde flere toplederstillinger i forskellige danske og internationale virksomheder. Og ved stiftelsen af Newstep blev jeg selv selvstændig ejerleder og har således også erfaring med at være ejerleder med tag over eget hovedet.

Mine kunder er håndværksvirksomheder, engros- & handelsselskaber, service- & transportfirmaer, produktionsvirksomheder, mindre detailbutikker og fødevareindustrien.

Jeg er økonomiuddannet i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København (i dag Copenhagen Business School) og efterfølgende supplereret med diverse kurser og workshops indenfor salg, psykologi, ledelse og strategisk planlægning.

Mine kernekompetencer og rådgivning ligger indenfor salg og -ledelse, organisationstilpasning, forhandleraftaler, omkostningsoptimering og styring, salgs- & markedsstrategier, handlingsplaner, turn-around opgaver samt siden 2016 som medpartner i dansk Firma Børs også virksomhedsmægler på virksomhedshandler, herunder salgsmodning og prisvurdering af virksomheder og ejerskifter.

Find mig