“Med Newstep får du en professionel og personlig virksomhedsrådgivning, der sætter fokus på værdiforøgelse af din virksomhed."

- Lars Pio

Lars Pio

Personlig virksomhedsrådgivning

– der findes ikke to ens virksomheder

Mange års erhvervserfaring

- som kommer dig til gode

Newstep er klar til at hjælpe dig

- dækker hele sjælland

Stå finansielt stærkest ved generationsskifte og ejerskifte

Mange faktorer spiller ind ved et generationsskifte, når en virksomhed overdrages til det næste led i familien.
Newstep har god erfaring i arbejde med virksomhedsforhold ved generationsskifte, hvor man blandt andet skal forholde sig til succession, og hvordan virksomhedens skattemæssige forpligtelser skal overdrages.

Herudover er der flere vigtige overvejelser i forhold til bl.a. værdiansættelse ved et generationsskifte. Newstep tilbyder rådgivning igennem hele processen, så din virksomhed kan stå finansielt stærkest til den kommende generation og dig selv.

Værdiansættelse ved generationsskifte

En virksomheds værdiansættelse kan være en kompliceret affære, specielt når et ejerskifte er til børn eller børnebørn. Ved en familiær overdragelse vil virksomhedens værdi ikke altid spejle sig i den faktiske værdi. Jeg rådgiver og giver retningslinjer ved generationsskifte, hvor jeg blandt andet hjælper med at udregne værdien af virksomhedens aktiviteter og driftsmidler, aktiver, goodwill og ejendomme. Der findes nemlig flere metoder, hvor du positivt kan påvirke både virksomhedsværdi og handelsværdi før et generationsskifte.

Du kan se et par vigtige punkter her, som jeg anbefaler, at vi kigger på:

Vigtige forholdsregler ved generationsskifte:

Newstep – rådgivning ved ejerskifte og generationsskifte

Newstep rådgiver og analyserer på din virksomhed før salg og overdragelse, så både du og den nye ejer står stærkest. Kontakt mig for et uforpligtende møde på Tlf. 22 20 48 07.

Læs mere om mine ydelser inden for virksomhedsrådgivning her

Kontakt os i dag