“Med Newstep får du en professionel og personlig virksomhedsrådgivning, der sætter fokus på værdiforøgelse af din virksomhed."

- Lars Pio

Lars Pio

Personlig virksomhedsrådgivning

– der findes ikke to ens virksomheder

Mange års erhvervserfaring

- som kommer dig til gode

Newstep er klar til at hjælpe dig

- dækker hele sjælland

Forretningsudvikling konsulent – Newstep – Frederiksberg, København

En forretningsudvikling konsulent er meget mere end bare et buzzword. Når forretningsudvikling praktiseres korrekt, har det positiv effekt på virksomhedens fremgang – men planlægning alene har nødvendigvis ikke den umiddelbare positive effekt.

Jeg sørger for, at de konkrete tiltag bliver implementeret i din forretning, så de nye tiltag ikke blot forbliver gode ideer på papiret, men også viser sig i forretningens daglige drift.

Forstå din virksomhed med projektstyring

Som forretningsudvikling konsulent giver dig en klar forståelse af, hvad forretningsudvikling kan være i forhold til din virksomhed. Ofte handler det ikke blot om innovation, gode ideer og vækst i sig selv, men også projektstyring og analyse af virksomheden kan give en ny forståelse af hvilke tiltag, der skal søsættes. Og i sidste ende er det eksekveringen og implementeringen, der gør den endelige forskel.

Ved projektstyring og forretningsudvikling har jeg tre grundlæggende råd, som er nyttige at starte ud fra:

– Gå bag om ”forretningsudviklingsbegreber” og forstå de unikke aktiviteter i din virksomhed

– Kommuniker med rådgivere og kolleger på tværs af faggrupper, så alle har den fornødne viden om, hvad de nye tiltag konkret betyder

– Følg ideerne til dørs. En masse planlægning har kun værdi, når den styrende projektleder sørger for at vejlede de kolleger, der skal føre ideerne ud i livet.

Krisestyring – hurtig forandring Forretningsudvikling konsulent – Frederiksberg, København

Newstep tilbyder sparring, rådgivning og projektstyring inden for forretningsudvikling. Det gælder både virksomheder i vækst og virksomheder, der har brug for hurtigt at komme ud af en presset situation.

Står din virksomhed i en kritisk situation, som kræver beredskab og hurtige forandringer. Det vil altid være fordelagtigt at tage kontakt til en rådgiver udefra. Krisestyring indebærer typisk kort tid til den rigtige beslutning, derfor er det vigtigt med en professionel sparring, der hurtigt kan ændre kursen.

Du kan altid kontakte mig på Tlf. 22 20 48 07 for et uforpligtende møde, hvis du har brug for sparring på at få styret din virksomhed i en mere bæredygtig retning. Newstep er beliggende på Frederiksberg i København, og tilbyder rådgivning i København og på Sjælland.

Kontakt os i dag