Ejerskiftebarometeret

EJERSKIFTEBAROMETERET
Et dialogværktøj til personlig afklaring i forbindelse med ejerskifte

I Ejerlederen den 1. juli 2021 lancerede Center for Ejerledede virksomheder*) en ny udgave af Ejerskiftebarometeret.

Ejerskiftebarometeret har kort fortalt til formål at hjælpe dig som ejerleder med at håndtere de personlige udfordringer, du kan løbe ind i, når du arbejder med ejerskifte. Samtidig kan barometeret hjælpe dig med at holde ejerskifteprocessen i gang.

Og til at gøre det nemmere for dig, er der lavet en digital udgave af Ejerskiftebarometeret, som du finder på dette link https://www.cbs.dk/files/cbs.dk/det_digitale_barometer.pdf.  Du kan downloade direkte og redigere med det samme på din computer, eller printe ud og skrive på, hvis du foretrækker det.

Indledningsvis til Ejerskiftebarometeret; du bliver stillet to centrale spørgsmål:

  1. Hvor afgørende er virksomheden for din identitet?
  2. Hvor nødvendigt er det for dig at have kontrol med virksomheden?

Ud fra de spørgsmål, sender barometeret dig rundt i en række scenarier og udsagn, som du skal veje og måle dig selv imod. Derefter bliver du præsenteret for en række anbefalinger, der giver dig konkrete råd til næste skridt mod et godt ejerskifte.

Center for Ejerledede Virksomheder*)  har udledt alle udsagnene og anbefalingerne af deres omfattende forskning i ejerskifte. Der er således god substans i værktøjet og der er noget at tage med sig og arbejde videre på.

Det anbefales af Center for Ejerledede Virksomheder*), at du bruger barometeret med en samtalepartner, du er fortrolig med og tillid til samt barometeret anvendes flere gange for at holde processen i gang.

Og jo før du starter, jo større udbytte får du.

Har du lyst til at høre mere om anvendelse af Ejerskiftebarometeret og processen samt hvordan jeg kan hjælpe dig med ? Så udfyld nedenstående formular og jeg vil kontakte dig snarest herefter.

Du kan selv finde mere information under https://ejerlederen.dk/ hvor det også er muligt at tilmeldes deres nyhedsbrev, der udkommer to gange månedligt.

*) Center for Ejerledede Virksomheder er et forskningsprojekt og samarbejde mellem CBS og Industriens Fond, og udgiver bl.a. nyhedsbrevet Ejerlederen.