Din virksomhed – dit ansvar

Konkrete handlingstiltag og aktiviteter, der skaber mere tid og overskud i din virksomheds dagligdag samtidig med bedre driftsresultater …  ”What’s not to like?”

Kære virksomhedsejer,

Ledelse og styring af en virksomhed kan være en krævende og vedvarende proces, der ikke kan eller bør overlades til for mange tilfældige eller for afventende beslutninger.

Mange virksomhedsejere står ofte alene med et væld af daglige udfordringer og beslutninger. Og finder det vanskeligt at få tid til at komme helt ned i maskinrummet og få ryddet op.

Der findes rigtig mange gode råd, anbefalinger og succesvejledninger til virksomhedsdrift. Jeg vil her i denne blog grundlæggende forenkle succestilgang til tre hovedområder:

 • Fokus på din virksomheds strategi og kerneforretningsområde(r).
  • Bl.a. bortskaf al unødigt “fedt” og sæt fokus på, hvad der giver rigtig værdi for virksomheden.
 • Omkostningsstyring og korrekt prissætning af ydelser og værdien af disse.
  • Få fleksibilitet ind ved økonomiske forpligtelser, droppe tvivlsomme projektinvesteringer og tabsgivende tilbud
  • Kritisk gennemgang af samhandels- og leverandøraftaler og fokus på samarbejdsaftaler, der er med til at skabe værdi for din virksomhed.
 • Løbende likviditetsstyring til stærkere cashflow i virksomheden.
  • Forhandling af betalingskreditter, hurtigere inddrivelse af udestående fordringer, kreditomlægninger, frasalg m.v. Tiltag, der skal være med til at give dig og din virksomhed større handlefrihed og mulighed til at igangsætte de interessante projekter, der har driftsøkonomisk effekt.

Som du muligvis allerede har bemærket, står der intet om kunder eller medarbejdere. Men det er trin 2. Når der er orden i “maskinrummet”, giver det netop plads til kunde og medarbejderfokus, som også er grundlæggende for at drive en sund virksomhed.

Har du fået appetit på at høre mere om Handlingsfokuseret forretningsplanlægning og i relation til din virksomhed, så udfyld nedenstående formular. Jeg vil kontakte dig snarest med henblik på den første indledende og naturligvis uforpligtende dialog om din virksomhed.

Med Newstep får du overblik og indsigt … Det er klart !

På gensyn / Lars